Vacature Bestuurslid

Huurdersbelangenvereniging De Sleutel

Gemzenstraat 2A

7315 EM Apeldoorn

T: 055-521 45 10

E: hbvsltl@planet.nl

I : www.desleutel-apd.nl

Huurdersbelangenvereniging De Sleutel is de formele gesprekspartner die huurders vertegenwoordigt bij De Goede Woning. De Sleutel behartigt in regelmatig overleg met De Goede Woning de belangen van haar huurders.

Wilt u ècht werk maken van goed wonen?

Vindt u goed wonen net zo belangrijk als wij? Bent u trots op uw wijk en heeft u het allerbeste voor met uw medehuurders? Dan bieden wij u een aantrekkelijke bestuursfunctie waarin u veel invloed kunt uitoefenen. Deze veelzijdige functie is op vrijwillige basis waar collegialiteit, een kleine financiële vergoeding  en vooral heel veel voldoening tegenover staan!

De ontwikkelingen in de sociale woningmarkt gaan snel, zijn regelmatig in het nieuws en staan op de politieke agenda. Er spelen steeds meer complexe thema’s als huisvesting van bijzondere doelgroepen, de gevolgen van het energieakkoord en het tekort aan woningen. Huurdersorganisaties worden als volwaardige derde partij betrokken zijn bij het overleg tussen gemeente en wooncorporaties. In dit driehoeksoverleg komt alles aan de orde wat te maken heeft met wonen in de gemeente Apeldoorn.

Maak het verschil

Als bestuurslid van De Sleutel kunt u ècht het verschil maken voor uw wijk en buren. U bent aanwezig bij onze maandelijkse overleggen met De Goede Woning, behartigt de belangen van alle huurders en geeft adviezen bij individuele vraagstukken. Voor deze positie zoeken wij een energieke persoonlijkheid die zich sterk wil maken voor zijn/haar medehuurders. U kunt hun stem zijn als het gaat over belangrijke thema’s als huurverhoging, renovaties, onderhoud, leefbaarheid in de wijk en de buurt- en wijkbeheerders.

Durft u de uitdaging aan?

Wij zijn dringend op zoek naar mensen die deze mooie uitdaging aandurven. Duik dieper in de materie, dien als klankbord en zet u vol enthousiasme in voor àlle huurders van De Goede Woning. Wij bieden u interessante taken en onderwerpen, collegialiteit en vooral veel voldoening.

Wilt u in deze vrijwillige bestuursfunctie het verschil maken? Meld u dan aan via hbvsltl@planet.nl.

 

Profiel bestuursleden HBV De Sleutel 2019 01 23